Omletă cu cartofi şi parmezan
PrinteazaOmletă cu cartofi şi parmezan din: oua, parmezan, patrunjel, cartofi, sare, piper si ulei.
Ingrediente:
- 5 oua
- 3 linguri parmezan ras
- 1 legatura patrunjel verde
- 5 cartofi
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Omletă cu cartofi şi parmezan: Cureţi, speli şi tai cât mai subţiri cartofii. într-un castron baţi ouăle, adaugi sare şi piper după gust şi parmezanul şi amesteci ingredientele.
Speli şi tai mărunt pătrunjelul, îl pui peste ouă, apoi amesteci din nou. în tigaie încingi bine uleiul şi prăjeşti un pic cartofii pe ambele părţi, apoi îi răstorni în castron peste ouă.
Amesteci bine şi răstorni amestecul în tigaia de prăjit. Ca orice omletă, o prăjeşti pe ambele părţi şi o serveşti caldă.
Pofta buna!
as manca zilnic omleta, ma bucur ca am mai gasit o reteta nou de omleta
eu fac cu cartofii prajiti care imi raman de cu seara