Omletă cu cartofi şi parmezan

Printeaza

Omletă cu cartofi şi parmezan din: oua, parmezan, patrunjel, cartofi, sare, piper si ulei.

Ingrediente:

  • 5 oua
  • 3 linguri parmezan ras
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 5 cartofi
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Omletă cu cartofi şi parmezan: Cureţi, speli şi tai cât mai sub­ţiri cartofii. într-un castron baţi ouăle, adaugi sare şi piper după gust şi parmezanul şi amesteci ingre­dientele.

Speli şi tai mărunt pătrunjelul, îl pui peste ouă, apoi amesteci din nou. în tigaie încingi bine uleiul şi prăjeşti un pic cartofii pe ambele părţi, apoi îi răstorni în castron peste ouă.

Amesteci bine şi răstorni amestecul în tigaia de prăjit. Ca orice omletă, o prăjeşti pe ambele părţi şi o serveşti caldă.

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. as manca zilnic omleta, ma bucur ca am mai gasit o reteta nou de omleta

  2. eu fac cu cartofii prajiti care imi raman de cu seara

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.