Omleta cu branza si legume din: ulei de masline, oua, ardei verde, ceapa, ciuperci, branza. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de […]
Omleta cu cartofi si salata
PrinteazaOmleta cu cartofi si salata din: cartofi, oua, ulei de masline, faina, sare, piper.
- 300 g cartofi cu coaja rosie
- 8 oua
- 100 ml ulei de masline
- 4 linguri faina
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi cartofii de coajă, spălaţi-i, ştergeţi-i şi tăiaj-i în rondele cu grosimea de 3 – 4mm.
Treceţi-i de câteva ori prin făină, pârâ când sunt pe amândcuă părţile bine înfăinaţi.
Ungeţi o tigaie rotundă cu ule şi tapetaţi-o cu rondelele de cartofi.
Prăjiţi cartofii în ulei pe amândouă părţile, până devin crocanţi. Eliminat o parte din ulei, aşezaţi cartofii în strat uniform în tigaie şi deasupra lor turnaţi ouale bine bătute, condimentate cu sare şi piper.
Acoperiţi tigaia şi ţineţi-o la foc mic, până când se frige omleta pe o parte.
Intoarceţi omleta pentru a o frige şi pe cealaltă parte.
Serviţi omleta fierbinte cu salată de roşii cu usturoi.
Omleta cu cartofi si salata
Pofta buna!
poate iti place si:
Omletă sănătoasă cu legume și brânză
Omletă sănătoasă cu legume și brânză din: oua, ceapa, ardei gras, ciuperci, branza de vaci, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă este o opțiune sănătoasă și hrănitoare pentru micul dejun, deoarece conține proteine și legume bogate în nutrienți, care pot ajuta la menținerea sănătății și a energiei pe tot parcursul dimineții. În plus, este […]
Pofta buna!