Omleta cu cascaval ras

Printeaza

Omleta cu cascaval ras 

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 40 g făină
  • 200 ml lapte
  • 50 g caşcaval ras
  • 30 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Omleta cu cascaval ras: Ouăle, sparte într-o farfurie adâncă, le baţi bine cu furculiţa.

Adaugi, puţin câte puţin, făina, cu grijă, să nu facă cocoloaşe, şi subţiezi cu lapte. La sfârşit pui caşcavalul ras şi sarea necesară.

Din această compoziţie, în tigaia cu untul încins prăjeşti 4 omlete. După ce s-au prăjit pe ambele părţi, le rulezi şi le serveşti celor dragi imediat.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.