Omleta cu ceapa verde si mozzarella

Printeaza

Omleta cu ceapa verde si mozzarella din: oua, ardei grasi, ceapa verde, sunculita, mozzarella, piper alb macinat, sare, patrunjel verde sau marar, rosie, ulei.

Omleta cu ceapa verde si mozzarella

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • 1/2 ardei grasi
  • 2 fire de ceapă verde
  • 100 g şunculiţă
  • 150 g mozzarella
  • piper alb măcinat
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel verde sau mărar
  • 1 rosie
  • 1 lingură ulei

Mod de preparare:

Speli ardeiul şi verdeaţa. Tai ardeiul şi şunca în fâşii, apoi în cubuleţe, iar ceapa în rondele fine. Toci fin verdeaţa.

Baţi ouăle cu sare şi piper după gust, adaugi şunca şi torni amestecul în tigaia în care ai încins o lingură de ulei. Pui deasu­pra bucăţile de mozzarella, roşia tăiată rondele, ceapa şi ardeiul.

Presari verdeaţa şi laşi omleta să se prepare termic, în tigaia acoperită cu un capac. Serveşti omleta ca atare sau alături de o salată de roşii, ceâpa şi castraveţi.

Omleta cu ceapa verde si mozzarella

Omleta cu ceapa verde si mozzarella

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.