Omletă Aromată cu Kale și Feta: Sănătate și Gust din: oua, kale, branza feta, ceapa verde, ulei, sare, piper. Pornește ziua cu energie și savoare cu această rețetă de omletă cu kale și feta, o alegere perfectă pentru un mic dejun nutritiv și delicios. Combinația inedită de kale crocant și brânză feta cremoasă adaugă o […]
Omleta cu ciuperci caramelizate in sos de soia
PrinteazaOmleta cu ciuperci caramelizate in sos de soia din: ulei de floarea-soarelui, ulei de susan, oua, sare, piper alb, ciuperci, sos de soia, zahăr, ardei iute roşu, ceapa verde.
Ingrediente:
- 1 cană cu ulei de floarea-soarelui
- 1 lingură cu ulei de susan
- 8 ouă, bătute
- sare şi piper alb, după gust
- 200 g ciuperci, feliate
- 1/2 cană cu sos de soia
- 2 linguri cu zahăr
- 1 ardei iute roşu, feliat fin
- 2 cepe verzi, feliate fin
Mod de preparare:
Incălzeşte uleiul de floarea-soarelui într-o tigaie. Asezonează ouăle bătute după gust şi toarnă un sfert din compoziţie în tigaie.
Prăjeşte până când omleta devine fermă şi maronie pe margini. în acelaşi mod faci alte 3 omlete, pe care le păstrezi calde.
Toarnă uleiul de susan într-o tigaie wok şi prăjeşte ciupercile până devin maronii, apoi scoate-le şi lasă-le deoparte.
In acelaşi wok toarnă sosul de soia şi adaugă zahărul. Fierbe 5 minute, până când amestecul se reduce puţin şi devine ca un sirop. Pune ciupercile înapoi în wok şi amestecă-le cu sosul.
Serveste omleta cu ciuperci, presărată deasupra cu felii de ardei iute şi ceapă verde.
Omleta cu ciuperci caramelizate in sos de soia
Pofta buna!
Omletă Delicioasă cu Spanac și Pecorino
Omletă Delicioasă cu Spanac și Pecorino din: oua, spanac, pecorino, piper, ulei, sare. Începe ziua cu o notă sănătoasă și delicioasă, preparând o omletă cu spanac și pecorino, o combinație clasică care îmbogățește orice masă cu nutrienți și savoare. Această rețetă simplă, dar sofisticată, aduce împreună textura cremoasă a brânzei pecorino romano și prospețimea spanacului, […]
Savurati!