Omletă cu Arpagic și Brânză Feta din: oua, arpagic, branza feta, rosii cherry, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Omleta este o opțiune delicioasă pentru micul dejun sau o gustare sățioasă. Arpagicul proaspăt adaugă o notă de prospețime, în timp ce brânza Feta conferă un gust sărat și cremos. Această omletă se prepară rapid și […]
Omleta cu ciuperci si cascaval
PrinteazaOmleta cu ciuperci si cascaval din: oua, ciuperci, cascaval, lapte, unt, sare.
- 4 oua
- 200 g ciuperci
- 2 linguri cu cascaval ras
- 2 linguri cu lapte
- 2 linguri cu unt
- sare
Mod de preparare:
Curăţă şi feliază ciupercile, căleşte- le în unt până ce se rumenesc, apoi scoate-le pe o farfurie.
Bate ouăle cu laptele şi caşcavalul dat pe răzătoarea mică şi toarnă jumătate în tigaia încinsă.
Când s-a rumenit pe o parte, întoarce omleta, las-o un minut, scoate-o pe o farfurie, pune jumătate din ciuperci şi ruleaz-o ca pe clătită.
Omleta cu ciuperci si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Omleta cu sos – Reteta pentru diabetici
Omleta cu sos – Reteta pentru diabetici din: oua, ulei, supa, ceapa, rosii, sofran, patrunjel, sare, piper, lamaie, iaurt. Rețetele pentru diabetici sunt special concepute pentru a susține o alimentație echilibrată și sănătoasă, luând în considerare nevoile specifice ale persoanelor cu diabet. Acestea pun accentul pe controlul aportului de carbohidrați, esențial pentru menținerea nivelurilor de […]
Pofta buna!