Omleta cu ciuperci si curry

Printeaza

Omleta cu ciuperci champignon si bureti, unt, praf de curry, sare, nucsoara, branza, castravete, rosii si usturoi verde.

Ingrediente:

  • 100 g ciuperci chamipgnon
  • 50 g bureti galbeni
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingurita praf de Curry (condiment indian)
  • 1 catel de usturoi
  • 4 oua
  • sare
  • nucsoara proaspat rasa
  • 100 g branza felii
  • 1/2 castravete de salata
  • 2 rosii
  • 2 linguri usturoi verde taiat marunt

 

Mod de preparare:

Omleta cu ciuperci si curry: Se taie mai marunt ciupercile. Untul se pune intr-o tigaie la incins si se prajesc ciu­percile. Deasupra se presara putin Curry.

Usturoiul se zdrobeste cu presa de usturoi si se amesteca cu ciupercile. Se lasa totul aproximativ 5 minute sa se patrunda gusturile.

Intre timp se amesteca ouale cu 3 linguri de apa, sare si nucsoara. Branza se taie felii subtiri.

Compozitia de oua se toarna deasupra ciupercilor, iar peste ciuperci se asaza feliile de branza. Se acopera tigaia cu un capac si se prajesc ouale la foc mic aproximativ 10 minute.

Intre timp se curata castravetele si se taie felii impreuna cu rosiile.

Omleta de ciuper­ci se imparte in 4 farfurii si fiecare portie se orneaza cu castraveti, rosii si usturoi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.