Salată cu Pere, Nuci și Brânză Stilton: Această salată este nu doar delicioasă, ci și plină de nutrienți esențiali, făcând-o o alegere excelentă pentru o alimentație sănătoasă. Dulceața suculentă a perelor se îmbină perfect cu gustul bogat al brânzei Stilton și crocantul nucilor, creând un echilibru de arome și texturi. Dressing-ul simplu din ulei de […]
Omleta cu ciuperci, rosii si ceapa verde
PrinteazaOmleta cu ciuperci, rosii si ceapa verde din: ouă, ciuperci champignon, ceapă verde, mărar, piper macinat, sare, ulei, rosii cherry.
Ingrediente:
- 2 ouă
- 3-4 ciuperci champignon
- 1 fir de ceapă verde
- 1 legătură mărar
- piper măcinat
- sare
- 1-2 linguri ulei
- 4-5 roşii cherry
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile şi ceapa verde şi le speli. Tai ceapa rondele, ciupercile în lamele fine şi mărarul îl toci mărunt. încingi uleiul într-o tigaie şi căleşti ceapa şi ciupercile, până scad.
Baţi ouăle cu puţină sare şi piper după gust. Adaugi mărarul fin tocat, omogenizezi, după care torni ouăle cât mai uniform peste ingredientele călite.
După ce s-au coagulat pe o parte, transferi omleta pe o farfurie întinsă, astfel încât partea prăjită să fie în contact cu farfuria.
Răstorni omleta în tigaie şi o prăjeşti şi pe partea cealaltă, pentru 1-2 minute, păstrând intensitatea focului la, mediu.
Serveşti omleta caldă, alături de câteva roşii cherry.
Omleta cu ciuperci, rosii si ceapa verde
Pofta buna!
Ceai Sikkim: Ceaiul Sikkim este un ceai deosebit, apreciat pentru aroma sa complexă și gustul său delicat. Provenind din statul indian Sikkim, acest ceai este mai puțin cunoscut decât cele din Darjeeling sau Assam, dar nu este cu nimic mai prejos în ceea ce privește calitatea. Cultivarea ceaiului în Sikkim a început în anii 1960, […]