Omleta cu ciuperci si spanac
PrinteazaO reteta de omleta cu ciuperci si spanac din: oua, spanac, ciuperci, smantana, ceapa rosie, ceapa verde, unt, ulei de masline, sare si piper.
- 6 oua
- 200 g spanac
- 4 ciuperci
- 4 linguri smantana
- 1 ceapa rosie
- 2-3 codite de ceapa verde
- 20 g unt
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureti ceapa roşie şi ciupercile, le speli, le feliezi şi le căleşti în unt topit amestecat cu ulei de măsline.
Separat, speli spanacul sub jet de apă rece, îl scurgi bine şi îl opăreşti în apă cu sare 2-3 minute. Il scurgi din nou, îl toci mărunt şi îl amesteci cu ceapa şi ciupercile călite.
Baţi ouăle împreună cu smântână, sare şi piper, după gust, apoi le torni în tigaie peste spanac şi ciuperci.
Le laşi să se coacă, la foc potrivit, rumenind-o pe ambele părţi. Serveşti omleta caldă, garnisită cu codiţe de ceapă verde.
Omleta cu ciuperci si spanac
Pofta buna!