Omleta cu ciuperci si verdeata

Printeaza

Omleta cu ciuperci si verdeata din: oua, sare, cascaval, ciuperci, ceapa, marar, patrunjel, piper, pesmet, ulei.

 

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • sare
  • 75 g caşcaval sau parmezan ras
  • 75 g unt
  • 300 g ciuperci
  • o legătură ceapă
  • o legătură mărar
  • o legătură pătrunjel
  • piper negru măcinat
  • o lingură pesmet
  • ulei pentru prăjit

 

 

Mod de preparare Omleta cu ciuperci si verdeata:

Se curăţă şi se spală ciupercile şi ceapa. Se toacă mărunt şi se călesc 5-10 minute în uleiul încins. La sfârşit se pune pesmetul.

Separat, se bat ouăle cu sare şi se adaugă parmezanul sau caşcavalul. Se topeşte untul şi se pun ouăle. Omleta se prăjeşte la foc mic.

Se toacă verdeaţa spălată în prealabil şi se amestecă cu ciupercile. Se mai adaugă sare şi piper şi se umple omleta.

Se rulează si se serveşte ornată cu pătrunjel proaspăt, alături de roşii şi salată verde.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.