Omleta condimentata

Printeaza

Omleta condimentata

Baţi bine ouăle (2-3, cât doreşti) până fac spumă, apoi adaugi condimentele, după gust, şi le torni repede în tigaia cu ulei încins.

Laşi omleta pe foc până se rumeneşte frumos, o întorci cu o paletă şi o laşi să se prăjească şi pe cealaltă parte. O mănânci cu pâine şi cu salată de sezon.

Omleta condimentata

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Buna omleta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.