Omletă cu Arpagic și Brânză Feta din: oua, arpagic, branza feta, rosii cherry, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Omleta este o opțiune delicioasă pentru micul dejun sau o gustare sățioasă. Arpagicul proaspăt adaugă o notă de prospețime, în timp ce brânza Feta conferă un gust sărat și cremos. Această omletă se prepară rapid și […]
Omletă cu cremă de brânză şi zmeură
PrinteazaOmletă cu cremă de brânză şi zmeură din: oua, smantana, branza de vaci, zahar, zmeura, zahar pudra, sare.
- 2 oua
- 4 linguri smantana lichida pentru gatit
- 100 g branza proaspata de vaci
- 1 lingrua zahar
- 250 g zmeura
- 1 lingura zahar pudra
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Bateţi ouăle ca pentru omletă, adăugaţi smântână şi un pic de sare, puneţi amestecul într-o tigaie încinsă şi gătiţi omleta pe ambele părţi, dar fără să o uscaţi prea tare.
Puneţi în blender zmeura (având grijă să păstraţi câteva fructe pentru decor) cu zahărul şi brânza de vaci, şi amestecaţi până obţineţi o pastă cremoasă.
Răsturnaţi omleta pe farfurie, puneţi umplutura de zmeură cu brânză pe omletă şi pliaţi-o pe jumătate.
Pudraţi cu zahăr vanilat şi adăugaţi câteva boabe întregi de zmeură şi o frunză de mentă, pentru decor.
Dacă aveţi gem sau dulceaţă de zmeură, picuraţi puţin peste omletă, pentru un plus de culoare şi de gust.
Omletă cu cremă de brânză şi zmeură
Pofta buna!
Omleta cu sos – Reteta pentru diabetici
Omleta cu sos – Reteta pentru diabetici din: oua, ulei, supa, ceapa, rosii, sofran, patrunjel, sare, piper, lamaie, iaurt. Rețetele pentru diabetici sunt special concepute pentru a susține o alimentație echilibrată și sănătoasă, luând în considerare nevoile specifice ale persoanelor cu diabet. Acestea pun accentul pe controlul aportului de carbohidrați, esențial pentru menținerea nivelurilor de […]
Pofta buna!