Omletă cu afumătură cu garnitură de sote de cartofi, costiţă şi ceapa
PrinteazaOmletă cu afumătură cu garnitură de sote de cartofi, costiţă şi ceapa
- 9 ouă
- 600 g cartofi
- 100 g untură
- 100 g costiţă afumată
- 1 ceapă
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 1 lingură smîntînă
Mod de preparare:
Cartofii se spală, se fierb în coajă, apoi se curăţă, se taie felii subţiri se sotează in unt cu ceapa tocată si costiţa tăiată mărunt.
Se prepară ouăle pentru omletă din 9 ouă, sare, 1 lingură smîntînă şi cu mărarul şi pătrunjelul tocate.
Se încinge untura intr-o tigaie şi se pun cartofii sotaţi amestecaţi cu ouăle bătute. Omleta se serveşte cu salată verde.
Pofta buna!
Foarte tare omleta asta, dar cred ca nu este sanatoasa deloc