Omleta cu albus de ou

Printeaza

Omleta cu albus de ou din: albusuri de ou, ciuperci, sare, piper, praf de usturoi, praf de ceapa, ulei de masline.

Ingediente:Omleta cu albus de ou

  • 2-3 albusuri de ou
  • 100 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • praf de ceapa
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie adaugati ulei de masline si ciupercile si gatiti cateva minute. Adaugati sare, piper, praf de usturoi, praf de ceapa. Amestecati usor.

Incorporati albusul de ou batut si gatiti 2-3 minute pana cand omleta este gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.