Omleta cu aroma de coriandru

Printeaza

Omleta cu aroma de coriandru din: oua, branza de vaci, funze de patrunjel, marar si spanac, coriandru, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Omleta_cu_aroma_de_coriandru

  • 2 ouă
  • brânză de vaci
  • frunze de pătrunjel mărar şi spanac tocate
  • 2-3 fire de ceapă verde
  • câteva fire de coriandru verde
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle şi se subţiază cu o linguriţă de lapte. Se pune o tigaie la încins, unsă cu puţin ulei.

Se toarnă compoziţia în tigaie ca pentru clătite şi se lasă să se coacă pe o parte (nu se întoarce, fiind foarte subţire).

Se scoate omleta pe o farfurie şi peste ea se pune brânza amestecată cu verdeţurile tocate, piper, apoi se rulează, se taie şi se aşază pe felii de pâine prăjită.

Se serveşte împreună cu gogoşari muraţi tăiaţi felii subţiri, roşii, etc.

Omleta cu aroma de coriandru

Omleta_cu_aroma_de_coriandru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.