Omleta cu aroma de coriandru
PrinteazaOmleta cu aroma de coriandru din: oua, branza de vaci, funze de patrunjel, marar si spanac, coriandru, sare, piper, ulei.
- 2 ouă
- brânză de vaci
- frunze de pătrunjel mărar şi spanac tocate
- 2-3 fire de ceapă verde
- câteva fire de coriandru verde
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Se bat ouăle şi se subţiază cu o linguriţă de lapte. Se pune o tigaie la încins, unsă cu puţin ulei.
Se toarnă compoziţia în tigaie ca pentru clătite şi se lasă să se coacă pe o parte (nu se întoarce, fiind foarte subţire).
Se scoate omleta pe o farfurie şi peste ea se pune brânza amestecată cu verdeţurile tocate, piper, apoi se rulează, se taie şi se aşază pe felii de pâine prăjită.
Se serveşte împreună cu gogoşari muraţi tăiaţi felii subţiri, roşii, etc.
Omleta cu aroma de coriandru
Pofta buna!