Omleta cu bacon si ”inima” de salata

Printeaza

Omleta cu bacon si ”inima” de salata din: bacon sau costita afumata, oua, salata verde, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Omleta_cu_bacon_si_''inima''_de_salata

  • 6 felli bacon sau costiţă afumată
  • 4 oua
  • 2 “inimi” de salată verde
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rumeneşti feliile de bacon pe grătar sau în tigaie, fără adaos de grăsime, apoi le scoţi deoparte şi le tai bastonaşe. Tai “inimile” de salată în patru, pe lungime, şi ceapa, rondele subţiri.

Torni uleiul intr-o tigaie, adaugi ceapa şi o laşi să se înmoaie putin. Torni imediat ouăle bătute cu sare şi piper, după gust, şi “inimile” de salată.

Laşi omleta să se coacă pe o parte, adaugi bucăţile de bacon sau de costiţă şi o introduci cinci minute în cuptorul încins. Serveşti omleta caldă, cu salată verde şi cu roşii.

Sfat: În locul “inimilor” de salată, poţi folosi şi anghinare sau praz.

Omleta cu bacon si ”inima” de salata

Omleta_cu_bacon_si_''inima''_de_salata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.