Omleta cu bacon

Printeaza

Omleta cu bacon din: oua, ceapa, bacon, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Omleta cu bacon

  • 8 ouă
  • 2 fire ceapă verde
  • 4 felii bacon
  • un căţel usturoi
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un vas de cuptor se pun uleiul, ceapa şi usturoiul fin tocate. Se dă la cuptor pentru circa 5 minute.

Se bat ouăle cu sare şi piper şi se toarnă peste ceapă. Se presară baconul tăiat fâşii şi se lasă la cuptor până ce ajung ouăle la consistenţa dorită.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Omleta cu bacon si telemea

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.