Omleta cu carnati si spanac
PrinteazaOmleta cu carnati si spanac din: unt, carnati, spanac, ceapa rosie, rosii cherry, busuioc, branza, oua, sare de mare, piper.
- 4 linguri unt
- 2 cârnați
- 2 cesti de spanac
- ¾ ceasca ceapa rosie cubulete
- 2 cani roșii cherry, taiate jumatati
- ¼ ceasca busuioc tocat
- 2 cesti brânză cheddar rasa
- 10 oua
- sare de mare și piper negru proaspăt măcinat, dupa gust
- roșii și busuioc, pentru servire
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Pregatiti ingredientele.
Se pune o tigaie la foc mare mediu. Se adauga untul, apoi se rumenesc carnatii. Dupa cateva minute adaugati spanac si ceapa cubulete. Sotati aproximativ 2-3 minute.
Se scoate de pe foc și se adauga roșiile și busuioc tocat. Se transfera amestecul intr-o tava termorezistenta. Se presară brânza Cheddar peste partea de sus.
Spargeti ouale intr-un castron, se condimentează cu sare de mare și piper și bateti bine. Se toarnă amestecul de ou in tava. Se dă la cuptor timp de 15-25 minute.
Se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca timp de 15 minute.
Taiati si serviti cu rosii si busuioc.
Pofta buna!