Omleta cu carnati si spanac

Printeaza

Omleta cu carnati si spanac din: unt, carnati, spanac, ceapa rosie, rosii cherry, busuioc, branza, oua, sare de mare, piper.

Ingrediente: Omleta cu carnati si spanac

  • 4 linguri unt
  • 2 cârnați
  • 2 cesti de spanac
  • ¾ ceasca ceapa rosie cubulete
  • 2 cani roșii cherry, taiate jumatati
  • ¼ ceasca busuioc tocat
  • 2 cesti brânză cheddar rasa
  • 10 oua
  • sare de mare și piper negru proaspăt măcinat, dupa gust
  • roșii și busuioc, pentru servire

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Pregatiti ingredientele.

Se pune o tigaie la foc mare mediu. Se adauga untul, apoi se rumenesc carnatii. Dupa cateva minute adaugati spanac si ceapa cubulete. Sotati aproximativ 2-3 minute.

Se scoate de pe foc și se adauga roșiile și busuioc tocat. Se transfera amestecul intr-o tava termorezistenta. Se presară brânza Cheddar peste partea de sus.

Spargeti ouale intr-un castron, se condimentează cu sare de mare și piper și bateti bine. Se toarnă amestecul de ou in tava. Se dă la cuptor timp de 15-25 minute.

Se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca timp de 15 minute.

Taiati si serviti cu rosii si busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.