Omleta cu carne de rechin afumat

Printeaza

O reteta de omleta cu carne de rechin afumat, smantana, patrunjel, usturoi verde, sare, piper alb macinat si unt.

Ingrediente:Omleta cu carne de rechin afumat

  • 4 fâşii mici de rechin afumat 8 ouă
  • 4 1inguri rase de smântână
  • 3 1inguri rase de frunze de pătrunjel tăiate mărunt
  • 3 1inguri rase de usturoi verde tăiat în inele
  • sare
  • piper alb măcinat
  • 4 1inguri rase de unt

 

Mod de preparare:

Se taie carnea mărunt. Se amestecă ouăle cu smântână. Se adaugă zarzavaturile în compoziţia de ouă şi se condimentează cu sare şi piper.

Se pune untul la incins intr-o tigaie mare si se toarna compozitie de oua. Imediat ce ouale incep sa se prajeasca, se adauga carne si se desprinde totul cu grija de pe fundul tigaii.

Omleta se imparte in 4 farfurii incalzite.  Se consumă cu pâine neagră cu unt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.