Omleta cu carne de rechin afumat
PrinteazaO reteta de omleta cu carne de rechin afumat, smantana, patrunjel, usturoi verde, sare, piper alb macinat si unt.
- 4 fâşii mici de rechin afumat 8 ouă
- 4 1inguri rase de smântână
- 3 1inguri rase de frunze de pătrunjel tăiate mărunt
- 3 1inguri rase de usturoi verde tăiat în inele
- sare
- piper alb măcinat
- 4 1inguri rase de unt
Mod de preparare:
Se taie carnea mărunt. Se amestecă ouăle cu smântână. Se adaugă zarzavaturile în compoziţia de ouă şi se condimentează cu sare şi piper.
Se pune untul la incins intr-o tigaie mare si se toarna compozitie de oua. Imediat ce ouale incep sa se prajeasca, se adauga carne si se desprinde totul cu grija de pe fundul tigaii.
Omleta se imparte in 4 farfurii incalzite. Se consumă cu pâine neagră cu unt.
Poftă bună!