Omletă cu cartofi noi

Printeaza

Omletă cu cartofi noi

Ingrediente:Omleta cu cartofi noi

  • 6 ouă
  • 6 cartofi noi
  • 2 cepe
  • 7 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli, îi tai felii subţiri şi-i prăjeşti câteva minute în ulei încins.

Tai apoi mărunt ceapa curăţată, o adaugi peste cartofi, le mai laşi 5 minute să se călească împreună şi le scoţi pe o farfurie.

Baţi ouăle cu puţină sare şi piper, le amesteci cu cartofii şi ceapa şi torni totul într-o tigaie în care ai încins uleiul rămas.

După ce ai prăjit omleta si pe o parte si pe cealalta, o scoti pe un platou si o aduci la masa alaturi de salata de sezon.

Omletă cu cartofi noi

Omleta cu cartofi noi

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.