Omleta cu ceapa

Printeaza

Omleta cu ceapa

Ingrediente:Omleta cu ceapa

  • 10 ouă
  • 4—5 cepe
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Infierbîntăm untul într-o tigaie, adău­găm ceapa tăiată în felii subţiri, sare şi piper şi lăsăm să se moaie la foc fără să se înnegrească. Adăugăm o ceşcuţă de apă caldă, lăsînd ceapa să fiarbă pînă scade apa cu totul.

Batem ouăle, presărăm sare şi piper şi răsturnăm în tigaia cu ceapă, amestecînd puţin. Prăjim omleta ca de obicei.

Pentru ca omleta să iasă bine, trebuie pregătită în cantităţi mici : pentru 2—3 persoane. Dacă sînt mai multe persoane la masă, prăjim omletele în cîteva tigăi.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Buna omleta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.