Omletă cu ciuperci, branză telemea si roşii

Printeaza

O reteta gustoasa de omleta cu ciuperci, branza telemea si rosii din: rosii, ciuperci, usturoi, patrunjel, unt, telemea, sare, piper, oua si smantana.

Ingrediente:Omletă cu ciuperci, branză telemea si roşii

  • 4 rosii
  • 100 g ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri unt
  • 150 g telemea
  • sare
  • piper
  • 8 oua
  • 2 linguri de smantana

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile, se taie sferturi se curăţă de seminţe şi se taie cuburi pulpa. Se curăţă ciupercile şi se taie bucăţele. Se curăţă căţelul de usturoi şi pătrunjelul şi apoi se toacă.

Se încinge 1 lingură unt într-o tigaie şi se căleşte usturoiul, apoi se adaugă ciupercile şi se prăjesc circa 3 min. Se zdrobeşte brânza şi se amestecă împreună cu roşiile şi ciupercile; se sărează şi se piperează după gust.

Se încinge cuptorul la 80 °C. Se bat ouăle cu smântână, sare şi piper. Se încinge 1 lingură unt într-o tigaie de teflon, se adaugă un sfert din compoziţia de ouă şi se lasă să se coacă, amestecând din când în când.

Se repartizează deasupra un sfert din compoziţia de legume călite şi un sfert din cantitatea de pătrunjel tocat, apoi se pliază. Se scoate omleta din ti­gaie şi se păstrează la cald, în cuptor. Se coc în acelaşi fel încă trei omlete.

Omletă cu ciuperci, branză telemea si roşii

Omletă cu ciuperci, branză telemea si roşii

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • omleta cu ciuperci si rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.