Omleta cu ciuperci
PrinteazaOmleta cu ciuperci din: oua, ciuperci, ceapa rosie, salata verde, rosii cherry, unt, ulei, patrunjel si sare.
- 4 oua
- 200 g ciuperci (galbiori)
- 1 ceapa rosie
- 1 salata verde
- 4 rosii cherry
- 50 g unt
- 3 linguri cu ulei
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Căleşte gălbiorii 3-4 minute în unt topit, taie ceapa în rondele, iar roşiile cherry – în jumătăţi. Dacă nu ai gălbiori, foloseşte orice tip de ciuperci proaspete sau congelate. Separat, sparge ouăle într-un castron, sărează şi bâtele cu telul. încinge uleiul într-o tigaie, toarnă ouăle şi pune capacul. După două minute, întoarce omleta. Lasă tigaia acoperită încă două minute.
Scoate omleta pe o farfurie. Pune gălbiorii traşi în unt pe jumătate de omletă. Presară ceapă şi roşioare şi acoperă cu cealaltă jumătate de omletă. Serveşte imediat, cu salată şi pătrunjel proaspăt presărat deasupra.
Omleta cu ciuperci
Pofta buna!
Delicioasa omleta cu ciuperci!