Omleta cu costita si creveti

Printeaza

O reteta de omleta cu costita si creveti din: cartofi, costita afumata, creveti, unt, oua, patrunjel verde, sare si piper.

Ingrediente:Omleta cu costita si creveti

  • 500 g cartofi
  • 6 felii costiţă afumată
  • 250 g creveţi curăţaţi şi tăiaţi în două
  • 3 linguri unt
  • 4 ouă
  • pătrunjel verde tocat fin
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii de coajă, se taie rondele subţiri şi se rumenesc frumos, pe ambele feţe, în ulei bine încins. Untul se încălzeşte într-o tigaie.

Se transferă cartofii în tigaie, apoi creveţii, costiţa tăiată cubuleţe, ouăle bătute, piperul, sarea şi pătrunjelul. După ce s-au rumenit frumos pe o parte, se întorc pe cealaltă.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.