Omleta cu costita si creveti
PrinteazaO reteta de omleta cu costita si creveti din: cartofi, costita afumata, creveti, unt, oua, patrunjel verde, sare si piper.
- 500 g cartofi
- 6 felii costiţă afumată
- 250 g creveţi curăţaţi şi tăiaţi în două
- 3 linguri unt
- 4 ouă
- pătrunjel verde tocat fin
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare:
Se curăţă cartofii de coajă, se taie rondele subţiri şi se rumenesc frumos, pe ambele feţe, în ulei bine încins. Untul se încălzeşte într-o tigaie.
Se transferă cartofii în tigaie, apoi creveţii, costiţa tăiată cubuleţe, ouăle bătute, piperul, sarea şi pătrunjelul. După ce s-au rumenit frumos pe o parte, se întorc pe cealaltă.
Poftă bună!