Omleta cu fasole verde
PrinteazaOmleta cu fasole verde din: oua, fasole, unt, telemea, smantana, marar, rosii, busuioc, ulei, sare, piper.
- 300 g fasole verde
- 80 g unt
- 4 ouă
- 150 g telemea de oaie
- 2 linguri smântână
- mărar
- piper
- roşii
- busuioc
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Fierbi 15 minute fasolea în apă cu sare şi o scurgi. Pui untul într-o tigaie, sare şi piper, după gust, şi o sotezi 4-5 minute.
Baţi ouăle cu smântână, potriveşti de piper şi adaugi brânza răzuită.
Incingi uleiul într-o tigaie, torni ouăle, le laşi 1-2 minute, pui păstăile şi dai tigaia la cuptor 15-20 de minute. Serveşti omleta caldă cu mărar tocat, felii de roşii şi frunze de busuioc.
Pofta buna!