Omletă cu garnitură de dovlecei sotaţi cu smantană

Printeaza

Omletă cu garnitură de dovlecei sotaţi cu smantană

Ingrediente:Omletă cu garnitură de dovlecei sotaţi cu smantană

  • 9 ouă
  • 600 g dovlecei mici sau cu floare
  • 120 g caşcaval sau parmezan
  • 100 g unt
  • 3 legături mărar
  • 4 linguri smîntînă
  • sare
  • 150 g făină

 

Mod de preparare:

Dovleceii se curăţă, se taie bucăţi şi se fierb 8 minute în apă cu sare.

Se strecoară şi se încălzesc cu 60 g unt, sare, făină şi 3 linguri smîntînă, apoi se mai fierb 2 minute şi la urmă se pune mărarul tocat şi caşcavalul ras.

Se prepară omleta , din 9 ouă, sare şi 1 lingură smîntînă.

Se pun dovle­ceii în mijlocul omletei (în lung), se rulează şi se aşază pe un platou oval.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.