Omletă cu garnitură de sote de costiţă cu roşii

Printeaza

Omletă cu garnitură de sote de costiţă cu roşii

Ingrediente:Omletă cu garnitură de sote de costiţă cu roşii

  • 9 ouă
  • 800 g roşii
  • 160 g costiţă af umată
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 6 căţei ustu­roi
  • 1 lingură smîntînă
  • 100 g unt
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Roşiile se curăţă, se storc, se taie bucăţi şi se sotează cu costiţă tăiată julien, 60 g unt, sare, piper, usturoiul tocat şi puţin zahăr.

Se prepară omleta , se pune soteul de costiţă cu roşiile pe mijloc (în lung) şi se rulează pe un platou oval.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.