Omleta cu ierburi aromatice
PrinteazaOmleta cu ierburi aromatice din: oua, sare, piper, busuioc, arpagic, cimbru, unt, parmezan.
- 2 oua
- sare
- piper negru
- 2 frunze busuioc, tocat
- 1-2 lingurite arpagic proaspăt, plus mai mult pentru servire
- 1 crenguta de cimbru proaspat, tocat
- 1 lingura unt nesarat
- 1 lingura parmezan ras, plus mai mult pentru servire
Mod de preparare:
Spargeti ouale intr-un castron. Bateti cu o furculiță. Adaugati sare, piper, busuioc, arpagic și cimbru. Se amestecă pentru a se combina.
Se încălzește o tigaie la foc mediu-mare. Se adaugă untul și dupa ce se topeste. Se incorporeaza oul batut. Amestecati cu o spatula, gatiti 2-3 minute. Presarati apoi parmezan. Mai gatiti 1-2 minute.
Transferați omleta pe o farfurie si se presara cu parmezan si arpagic, apoi serviti.
Pofta buna!