Omleta cu leurda si cascaval
PrinteazaOmleta cu leurda si cascaval din: oua, ardei capia rosii, cascaval, frunze de leurda, sare, piper si unt.
- 3 oua
- 2 ardei capia rosii
- 200 g cascaval ras
- 200 g frunze de leurda
- sare
- piper
- 30 g unt
Mod de preparare:
Se curăţă ardeiul gras de cotoare şi seminţe şi se taie pipa cubuleţe. Se spală frunzele de leurdă şi se taie fâşii. Se rade caşcavalul pe răză-toarea mică.
Se sparg ouăle şi se bat cu furculiţa. Se topeşte untul într-o tigaie, se prăjesc fâşiile de ardei şi se adaugă leurda.
Se căleşte puţin şi se amestecă, apoi se toarnă ouăle bătute. Se sărează, se piperează, se coace pe o parte, se întoarce şi se adaugă caşcavalul.
Se mai coace puţin. Se serveşte caldă.
Omleta cu leurda si cascaval
Pofta buna!