Omleta cu malai

Printeaza

Omleta cu malai din: malai, ulei, oua, cascaval, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Omleta cu malai

  • 50 g mălai (cât să acopere în strat subţire fundul tigăii)
  • 4-5 linguri ulei floarea soarelui
  • 3 ouă
  • 50 g caşcaval afumat
  • 2 fire de ceapă verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui într-o tigaie uleiul şi îl laşi să se încingă. Presari mălaiul în strat uniform pe toată suprafaţa tigăii şi laşi până ce mălaiul începe să facă băşici. In acel moment, torni în tigaie ouăle bătute cu un praf de sare, acoperi totul cu un capac şi laşi timp de 2-3 minute.

Separat, razi caşcavalul, tai în bucăţi mici ceapa. Când omleta s-a format, adaugi caşcavalul şi ceapa, pe jumătate din omletă, pliezi cealaltă jumătate şi obţii un portofel. Opreşti focul şi aşezi omleta pe farfurie. Decorezi după bunul plac şi serveşti.

Poţi servi alături un pahar cu iaurt sau cu lapte bătut.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.