Omleta cu morcovi si dovlecei
PrinteazaOmleta cu morcovi si dovlecei din: dovlecel, morcovi, telemea, oua, unt.
- un dovlecel
- 2 morcovi fierti
- 100 g telemea
- 8 oua
- 100 g unt
Mod de preparare:
In unt topit, se pune dovlecelul tăiat rondele fine. Morcovii se taie bastonaşe subţiri. Ouăle se bat bine cu telul şi apoi se adaugă brânza fă¬râmată în prealabil. Se pun si morcovii şi se amestecă uşor.
Se toarnă ouăle peste dovleceii din vas şi se lasă 2-3 minu¬te să se închege bine partea de jos. Apoi se mişcă vasul pentru ca ouăle să curgă frumos pe lângă partea coaptă deja. Nu se amestecă, pentru a-i păstra aspectul întreg. Se aduce la masă cu verdeaţă, după gust.
Omleta cu morcovi si dovlecei
Pofta buna!