Omleta cu morcovi si dovlecei

Printeaza

Omleta cu morcovi si dovlecei din: dovlecel, morcovi, telemea, oua, unt.

Ingrediente:Omleta cu morcovi si dovlecei

  • un dovlecel
  • 2 morcovi fierti
  • 100 g telemea
  • 8 oua
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

In unt topit, se pune dovlecelul tăiat rondele fine. Morcovii se taie bastonaşe subţiri. Ouăle se bat bine cu telul şi apoi se adaugă brânza fă¬râmată în prealabil. Se pun si morcovii şi se amestecă uşor.

Se toarnă ouăle peste dovleceii din vas şi se lasă 2-3 minu¬te să se închege bine partea de jos. Apoi se mişcă vasul pentru ca ouăle să curgă frumos pe lângă partea coaptă deja. Nu se amestecă, pentru a-i păstra aspectul întreg. Se aduce la masă cu verdeaţă, după gust.

Omleta cu morcovi si dovlecei

Omleta cu morcovi si dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.