Omleta cu peste afumat

Printeaza

Omleta cu peste afumat

Ingrediente:Omleta cu peste afumat

  • 200g peşte afumat
  • 8 ouă
  • 1ceapă mică
  • 1fir de praz
  • 1 lin­gură mălai
  • 150ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele de pieliţe şi de oase, apoi se taie în cubuleţe. Se curăţă ceapa şi prazul, se spală şi se toacă ceapa mărunt, iar pra­zul în bucăţi de 4cm, apoi bucăţile se taie fideluţă.

Se căleşte ceapa în ulei, într-o tigaie mai mare, 2 minute, la foc mic, îm­preună cu fieluţa de praz, apoi se pun peste acestea bucăţelele de peşte.

Se mai lasă 1 minut la foc mic şi se pun ouăle bătute bine, după care se potriveşte omleta de sare şi piper.

Se pre­sară deasupra acesteia mălaiul, se acoperă tigaia cu un capac şi se prăjeşte omleta la foc mic 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.