Omleta cu peste

Printeaza

O reteta de omleta cu peste din: peste, ulei de masline, usturoi, oua, marar, sare si piper.

Ingrediente:Omleta cu peste

  • 500 g peşte
  • 8 linguri ulei de măsline
  • 4 căţei usturoi pisat
  • 5 ouă
  • mărar proaspăt
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Peştele se spală, se dezosează, se curăţă de pieliţă, se taie în cubuleţe care se prăjesc în uleiul bine încins înainte, alături de mărarul tocat fin şi usturoiul pisat. Se sărează şi se piperează. Ouăle bătute spumă se toarnă deasupra. Se amestecă imediat şi se lasă la foc iute până ce ouăle s-au făcut.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.