Omletă cu raci

Printeaza

Omletă cu raci

Ingrediente:Omletă cu raci

  • 6 ouă
  • 6 linguri lapte
  • 100 g unt
  • sare după gust
  • mărar
  • pătrunjel
  • 10 raci
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Fierbem racii, scoatem gîturile şi le fa­cem sote în unt, le tăiem în 2—3 bucăţi.

Preparăm o omletă obişnuită peste care aşezăm gîturile de raci, rulăm şi servim pe farfurie caldă.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Ah, imi plac racii foarte mult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.