Omleta cu rosii si ciuperci

Printeaza

Omleta cu rosii si ciuperci

Omleta cu rosii si ciuperci

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 100 g cascaval
  • o ceapa
  • 4 ciuperci
  • o legatura marar
  • o lingura smantana
  • sare
  • piper
  • 2 rosii
  • 2 linguri de ulei
  • 50 ml suc de rosii

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se căleşte în pu­ţin ulei. Ciupercile se spală şi se taie rondele, apoi se pun peste ceapă amestecându-se să nu se ardă.

Se sparg ouăle şi se bat spumă cu puţină sare. Se toacă mărarul, iar caşcavalul se dă pe râză­toare. Mărarul şi caşcavalul se amestecă cu ouăle bătute, cu smântână şi cu sucul de roşii, atât cât să-i dea puţină culoare.

Tigaia se unge cu puţin ulei şi se toarnă compoziţia de omletă. Se lasă 3-4 minute pe o parte şi 3-4 minute pe cealaltă parte. Se serveşte caldă, ornată cu felii de roşii şi cu pâine proaspătă.

Omleta cu rosii si ciuperci

Omleta cu rosii si ciuperci1.jpg    Omleta cu rosii si ciuperci2.jpg   Omleta cu rosii si ciuperci3.jpg

Omleta cu rosii si ciuperci4.jpg   Omleta cu rosii si ciuperci6.jpg   Omleta cu rosii si ciuperci.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.