Omleta cu rosii si ciuperci
PrinteazaOmleta cu rosii si ciuperci
Ingrediente:
- 6 oua
- 100 g cascaval
- o ceapa
- 4 ciuperci
- o legatura marar
- o lingura smantana
- sare
- piper
- 2 rosii
- 2 linguri de ulei
- 50 ml suc de rosii
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se căleşte în puţin ulei. Ciupercile se spală şi se taie rondele, apoi se pun peste ceapă amestecându-se să nu se ardă.
Se sparg ouăle şi se bat spumă cu puţină sare. Se toacă mărarul, iar caşcavalul se dă pe râzătoare. Mărarul şi caşcavalul se amestecă cu ouăle bătute, cu smântână şi cu sucul de roşii, atât cât să-i dea puţină culoare.
Tigaia se unge cu puţin ulei şi se toarnă compoziţia de omletă. Se lasă 3-4 minute pe o parte şi 3-4 minute pe cealaltă parte. Se serveşte caldă, ornată cu felii de roşii şi cu pâine proaspătă.
Omleta cu rosii si ciuperci
Pofta buna!