Omleta cu rosii uscate
PrinteazaOmleta cu rosii uscate din: oua, rosii, masline, cartofi, cascaval, ceapa, ulei, sare, piper.
- 6 ouă
- 3 roşii uscate
- 3 cartofi fierţi în coajă, curăţaţi
- 50 g măsline fără sâmburi
- 250 g caşcaval ras
- 1 ceapă
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- unt, pentru uns
Mod de preparare:
Tai cartofii cubuleţe. Baţi ouăle cu un praf de sare şi puţin piper. Tai ceapa fin şi o căleşti uşor în ulei încins, adaugi cartofii, jumătate din cantitatea de caşcaval şi ouăle.
Laşi pe foc 5 minute.
Ungi un vas cu unt şi torni amestecul, presari caşcavalul păstrat şi măslinele feliate şi dai la cuptorul încins până când se gratinează.
Pofta buna!