Omletă cu sote de rinichi

Printeaza

Omletă cu sote de rinichi

 

Ingrediente:Omletă cu sote de rinichi

  • 9 ouă
  • 500 g rinichi
  • 1 ceapă
  • 3/4 pahar vin
  • sare
  • piper
  • 1 lingură smîn­tînă
  • 100 g unt
  • 1/2 lingură făină

 

Mod de preparare:

Rinichii se taie în două, se curăţă, se spală bine şi se taie felii subţiri.

Se sotează cu 60 g unt, ceapa tocată şi la urmă se pune 1/2 lingură făină, puţină supă, vinul, sare şi piper şi se fierbe 10 minute.

Se face omleta, se pune soteul in mijloc (în lung) şi se rulează pe un platou oval.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.