Omleta cu spanac si branza feta
PrinteazaOmleta cu spanac si branza feta din: frunze de spanac, ridichi, oua, galbenusuri, ceapa, marar, ulei de masline, branza feta, piper, sare.
- 250 g frunze spanac
- 2 legături ridichi
- 4 ouă
- 2 gălbenușuri
- 1 ceapă
- 1 lingură mărar proaspăt
- ulei de măsline
- 125 g brânză feta
- piper
- sare
Mod de preparare:
Puneți frunzele de spanac și ridichile curățate și tăiate într-o tigaie. Adăugați apă cât să le acopere și gătiți timp de 10 minute. Când sunt gata, scurgeți excesul de apă și stoarceți foarte bine frunzele de spanac.
Amestecați ouăle într-un bol. Apoi, adăugați spanacul, ceapa și mărarul. Adăugați piper și sare după gust. Încingeți puțin ulei într-o tigaie, turnați amestecul de ou și gătiți timp de 5-6 minute, apoi puneți brânza și mai lăsați puțin pe foc.
Când s-a făcut, scoateți omleta din tigaie și puneți-o pe grătar timp de 5 minute pentru a prinde culoare. Când este gata, se lasă să se răcească și se servește.
Omleta cu spanac si branza feta
Pofta buna!