Omleta cu spanac si branza feta

Printeaza

Omleta cu spanac si branza feta din: frunze de spanac, ridichi, oua, galbenusuri, ceapa, marar, ulei de masline, branza feta, piper, sare.

Ingrediente:Omleta_cu_spanac_si_branza_feta

  • 250 g frunze spanac
  • 2 legături ridichi
  • 4 ouă
  • 2 gălbenușuri
  • 1 ceapă
  • 1 lingură mărar proaspăt
  • ulei de măsline
  • 125 g brânză feta
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Puneți frunzele de spanac și ridichile curățate și tăiate într-o tigaie. Adăugați apă cât să le acopere și gătiți timp de 10 minute. Când sunt gata, scurgeți excesul de apă și stoarceți foarte bine frunzele de spanac.

Amestecați ouăle într-un bol. Apoi, adăugați spanacul, ceapa și mărarul. Adăugați piper și sare după gust. Încingeți puțin ulei într-o tigaie, turnați amestecul de ou și gătiți timp de 5-6 minute, apoi puneți brânza și mai lăsați puțin pe foc.

Când s-a făcut, scoateți omleta din tigaie și puneți-o pe grătar timp de 5 minute pentru a prinde culoare. Când este gata, se lasă să se răcească și se servește.

Omleta cu spanac si branza feta

Omleta_cu_spanac_si_branza_feta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.