Omleta cu spanac si ceapa rosie

Printeaza

Omleta cu spanac si ceapa rosie din: oua, spanac, unt, ceapa rosie, sare.

Ingrediente:Omleta_cu_spanac_si_ceapa_rosie

  • 6 oua
  • 1/2 kg spanac
  • 100 g unt
  • sare
  • ceapa rosie

 

Mod de preparare:

Spanacul se curăţă bine de codiţe şi se spală în 2-3 ape. Se pun apoi într-o cratiţă apă si sare, se aduce la punctul de fierbere, după care se pune spanacul şi se opăreşte 5 minute.

Se scoate, se scurge şi se toacă nu foarte mărunt.

Ouăle se bat cu sare şi apoi se amestecă bine cu spanacul. Intr-o tigaie mai mare sau două mai mici se topeşte untul şi se coace omleta.

Se aduce la masă cu ceapă roşie, puţin frecată cu sare.

Omleta cu spanac si ceapa rosie

Omleta_cu_spanac_si_ceapa_rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.