Omleta cu spanac

Printeaza

Omleta cu spanac din: pua, spanac, unt, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Omleta cu spanac

  • 4 ouă
  • 100 g spanac
  • 100 g unt
  • 2 fire ceapă verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In unt topit se pune ceapa tocată mărunt la călit şi se presară cu sare. Se adaugă spanacul tăiat şi se amestecă. Se lasă până scade bine.

Se bat ouăle cu telul, adăugând sare şi piper. Se toarnă peste spanac şi ceapă şi se lasă să se coacă bine, pe ambele părţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.