Omleta cu sparanghel si feta

Printeaza

Incinge cuptorul la semnul 5/190C. Topeste 25 g unt intr-o tigaie si caleste un bulb mic de fenicul, taiat rondele, plus 2 catei de usturoi, tocati, timp de 5 minute. Adauga 125 g sparanghel, tocat, 150 g fasole verde, 150 g feta, maruntita, si o legatura de busuioc si menta, doar frunzele.  Pastreaza cateva pentru ornat.

Toarna deasupra 8 oua batute. Prajeste omleta la foc mic 5 minute, amestecand pana ouale sunt pe jumatate intarite. Da la cuptor si coace 15-20 de minute pana se asaza. Serveste cu salata.

Omleta cu sparanghel si feta

Omleta_cu_sparanghel_si_feta

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. salvez aceasta reteta 🙂

  2. eu mai intai salivez la ea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.