Omletă cu sparanghel şi napi

Printeaza

Omletă cu sparanghel şi napi

Ingrediente:Omletă cu sparanghel şi napi

  • 9 ouă
  • 500 g vîrfuri de sparanghel
  • 100 g unt
  • 4 linguri smîntînă
  • sare
  • 400 g napi
  • 15 g făina

Mod de preparare:

Se fierbe sparanghelul tăiat bucăţi de 3 cm împreună cu napii tăiaţi cuburi mici.

După ce a fiert 15 minute, se strecoară, şi se fierbe 2 minute cu 3 linguri smîntînă, 15 g făină şi sare.

Se prepară omleta din 9 ouă, cu 1 lingură smîntînă şi sare şi pe ea se aşază, în mijloc, compoziţia care se rulează pe un platou oval.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.