Omleta la cuptor cu legume

Printeaza

Omleta la cuptor cu legume din: oua, cascaval, ciuperci, porumb, ardei gras, ceapa verde, sare de mare, piper si maghiran.

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 100 g cascaval
  • 100 g ciuperci
  • 50 g porumb
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • sare de mare
  • piper
  • maghiran

 

Mod de preparare Omleta la cuptor cu legume:

Intr-un castron baţi puţin ouăle. Adaugi ciupercile feliate, ardeiul şi ceapa verde tocate mărunt, po­rumbul din conservă şi caşcavalul ras.

Amesteci ingredien­tele şi pui în forma de tartă unsă cu puţin ulei de măsline.

Dai forma la cuptor la foc mic, până ce omleta se încheagă şi se rumeneşte foarte puţin pe fund.

O porţionezi şi o poţi servi atât caldă cât şi rece.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • omleta la cuptor cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.