Omleta la cuptor cu legume
PrinteazaOmleta la cuptor cu legume din: oua, cascaval, ciuperci, porumb, ardei gras, ceapa verde, sare de mare, piper si maghiran.
Ingrediente:
- 4 oua
- 100 g cascaval
- 100 g ciuperci
- 50 g porumb
- 1 ardei gras rosu
- 2 fire ceapa verde
- sare de mare
- piper
- maghiran
Mod de preparare Omleta la cuptor cu legume:
Intr-un castron baţi puţin ouăle. Adaugi ciupercile feliate, ardeiul şi ceapa verde tocate mărunt, porumbul din conservă şi caşcavalul ras.
Amesteci ingredientele şi pui în forma de tartă unsă cu puţin ulei de măsline.
Dai forma la cuptor la foc mic, până ce omleta se încheagă şi se rumeneşte foarte puţin pe fund.
O porţionezi şi o poţi servi atât caldă cât şi rece.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- omleta la cuptor cu legume