Omleta la cuptor

Printeaza

O reteta de omleta la cuptor din: oua, cascaval, parmezan, lapte, smantana, marar, somon afumat, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Omleta la cuptor

  • 5 oua
  • 100 g cascaval
  • 50 g parmezan
  • 75 ml lapte
  • 1 lingura cu smantana
  • 1/2 legatura de marar
  • 50 g somon afumat
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

într-un castron, ameste­că ouăle cu laptele, sare şi piper. încorporează smântână, caşcavalul şi parmezanul ras. Unge cu ulei o formă (nu foarte mare) termorezistentă şi toarnă amestecul de ouă.

Presară mărarul tocat şi somonul rupt în bucăţi. Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 15-20 de minute.

Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.