Biscuiți sănătoși cu fulgi de ovăz și nuci din: fulgi de ovaz, faina integrala, nuci, sirop de artar, ulei de cocos, ou, extract de vanilie, pastaie de vanilie, sare. Acești biscuiți sunt o opțiune delicioasă și hrănitoare pentru gustări sau micul dejun. Fulgii de ovăz oferă fibre și energie de durată, iar nucile adaugă un […]
Omleta la cuptor
PrinteazaOmleta la cuptor din: oua, cascaval, parmezan, lapte, smantana, marar, somon afumat, ulei de masline, sare si piper.
Ingrediente:
- 5 oua
- 100 g cascaval
- 50 g parmezan
- 75 ml lapte
- 1 lingura cu smantana
- 1/2 legatura de marar
- 50 g somon afumat
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
într-un castron, amestecă ouăle cu laptele, sare şi piper. încorporează smântână, caşcavalul şi parmezanul ras.
Unge cu ulei o formă (nu foarte mare) termorezistentă şi toarnă amestecul de ouă.
Presară mărarul tocat şi somonul rupt în bucăţi. Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 15-20 de minute.
Omleta la cuptor
Pofta buna!
Piept de curcan cu legume la grătar
Piept de curcan cu legume la grătar din: piept de curcan, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, cimbru, oregano, dovlecel, ardei, ceapa rosie, ulei de masline. Ingrediente: 2 piepturi de curcan 2 linguri de ulei de măsline Sare și piper după gust 1 linguriță de amestec de ierburi aromatice (rozmarin, cimbru, oregano etc.) Pentru […]