Omleta la cuptor

Printeaza

Omleta la cuptor din: oua, cascaval, parmezan, lapte, smantana, marar, somon afumat, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:

  • 5 oua
  • 100 g cascaval
  • 50 g parmezan
  • 75 ml lapte
  • 1 lingura cu smantana
  • 1/2 legatura de marar
  • 50 g somon afumat
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

într-un castron, ameste­că ouăle cu laptele, sare şi piper. încorporează smântână, caşcavalul şi parmezanul ras.

Unge cu ulei o formă (nu foarte mare) termorezistentă şi toarnă amestecul de ouă.

Presară mărarul tocat şi somonul rupt în bucăţi. Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 15-20 de minute.

 

Omleta la cuptor

Pofta buna!

 

 

 

Biscuiți sănătoși cu fulgi de ovăz și nuci

Biscuiți sănătoși cu fulgi de ovăz și nuci din: fulgi de ovaz, faina integrala, nuci, sirop de artar, ulei de cocos, ou, extract de vanilie, pastaie de vanilie, sare. Acești biscuiți sunt o opțiune delicioasă și hrănitoare pentru gustări sau micul dejun. Fulgii de ovăz oferă fibre și energie de durată, iar nucile adaugă un […]

Piept de curcan cu legume la grătar

Piept de curcan cu legume la grătar din: piept de curcan, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, cimbru, oregano, dovlecel, ardei, ceapa rosie, ulei de masline.   Ingrediente: 2 piepturi de curcan 2 linguri de ulei de măsline Sare și piper după gust 1 linguriță de amestec de ierburi aromatice (rozmarin, cimbru, oregano etc.) Pentru […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.