Omletă de morcovi

Printeaza

Omletă de morcovi din: morcovi, ou, faina, sare, piper alb, branza dulce, seminte de dovleac, ulei, marar, patrunjel verde.

Ingrediente:Omleta_de_morcovi

  • 200 g morcovi
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper alb macinat
  • 50 g branza dulce proaspata
  • 1 lingurita seminte de dovleac
  • 1 lingura ulei sau unt
  • cate 2-3 fire de marar si patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii şi îi dai pe răzătoarea mică. Toci mărunt verdeaţa. Baţi oul împreună cu făina, sare şi piper după gust. Adaugi morcovii şi pătrunjelul şi omogenizezi.

Topeşti untul într-o crăticioară antiaderentă şi prăjeşti trei omlete mai mici, din compoziţia preparată.

Le scoţi pe farfurii şi le păstrezi la cald. Amesteci brânza dulce cu mărarul tocat şi cu seminţele de dovleac.

Poţi adăuga praf de usturoi, sare şi piper. Serveşti pasta de brânză cu omletele.

Omletă de morcovi

Omleta_de_morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.