Omletă de morcovi
PrinteazaOmletă de morcovi din: morcovi, ou, faina, sare, piper alb, branza dulce, seminte de dovleac, ulei, marar, patrunjel verde.
- 200 g morcovi
- 1 ou
- 1 lingura faina
- sare
- piper alb macinat
- 50 g branza dulce proaspata
- 1 lingurita seminte de dovleac
- 1 lingura ulei sau unt
- cate 2-3 fire de marar si patrunjel verde
Mod de preparare:
Cureţi morcovii şi îi dai pe răzătoarea mică. Toci mărunt verdeaţa. Baţi oul împreună cu făina, sare şi piper după gust. Adaugi morcovii şi pătrunjelul şi omogenizezi.
Topeşti untul într-o crăticioară antiaderentă şi prăjeşti trei omlete mai mici, din compoziţia preparată.
Le scoţi pe farfurii şi le păstrezi la cald. Amesteci brânza dulce cu mărarul tocat şi cu seminţele de dovleac.
Poţi adăuga praf de usturoi, sare şi piper. Serveşti pasta de brânză cu omletele.
Omletă de morcovi
Pofta buna!