Omletă de sardele cu fenicul sălbatic şi seminţe de pin

Printeaza

O reteta de Omletă de sardele cu fenicul sălbatic şi seminţe de pin din: sardele, oua, fenicul salbatic, seminte de pin, usturoi, ulei extravirgin de masline, sare si piper.

Ingrediente:Omletă de sardele cu fenicul sălbatic şi seminţe de pin

  • 400 g sardele curăţate
  • 6 ouă
  • 2 rămurele de fenicul sălbatic
  • 20 g seminţe de pin
  • 1 căţel de usturoi
  • ulei extravirgin de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi sardelele sub un jet de apă rece; scurgeţi-le bine şi uscaţi-le tamponându-le cu hârtie absorbantă de bucătărie.

Curăţaţi şi zdrobiţi usturoiul, apoi căliţi-l într-o tigaie termorezistentă mare cu cinci linguri de ulei. Adăugaţi sardelele şi seminţele de pin şi rumeniţi-le şi pe acestea. Potriviţi de sare şi de piper.

Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi feniculul. Bateţi ouăle cu sare şi cu piper, incorporaţi şi feni­culul şi turnaţi compoziţia în tigaia cu sarde­le, după ce aţi scos din ea usturoiul. Lăsaţi ouăle să se închege fără să facă crustă. Stingeţi focul şi serviţi omleta tăiată dreptun­ghiuri mari.

Omletă de sardele cu fenicul sălbatic şi seminţe de pin

Omletă de sardele cu fenicul sălbatic şi seminţe de pin

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.