Omleta din albusuri cu ardei iute si mozzarella
PrinteazaOmleta din albusuri cu ardei iute si mozzarella din: oua, coriandru proaspăt, pătrunjel proaspăt, usturoi, ulei de măsline, sos pesto de coriandru, ardei roşu, ardei verde, ardei iute roşu, mozzarella, sare, piper negru macinat.
Ingrediente:
- 4 albuşuri de ou foarte mari
- 1 lingură cu coriandru proaspăt, tocat
- 1 lingură cu pătrunjel proaspăt, tocat
- 1 căţel de usturoi, zdrobit
- 5 ml ulei de măsline
- 10 ml sos pesto de coriandru
- 1/4 ardei roşu, curăţat de seminţe şi tocat
- 1/4 ardei verde, curăţat de seminţe şi tocat
- 1/2 ardei iute roşu, mic, curăţat de seminţe şi feliat
- 20 g mozzarella, rasă
- sare şi piper negru măcinat, după gust
Mod de preparare:
Bate albuşurile până se întăresc apoi amestecă-le cu pătrunjel, coriandru şi usturoi. Incălzeşte uleiul într-o tigaie la foc mediu şi prăjeşte omleta.
Când este gata, presară sos pesto deasupra, ardeii, ardeiul iute şi mozzarella. împacheteaz-o, asezoneaz-o după gust cu sare şi piper şi serveşte.
Omleta din albusuri cu ardei iute si mozzarella
Pofta buna!