Omleta direct din cuptor

Printeaza

O reteta de omleta din: dovlecei, ardei gras, busuioc, ulei de masline, branza, oua, sare, piper si unt.

Ingrediente:

  • 200 g dovlecei
  • cate 1 ardei gras verde si rosu
  • 1 legatura busuioc
  • 2 linguri ulei de masline
  • 150 g branza pentru pizza
  • 8 oua
  • sare si piper
  • putin unt

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Pregătiţi legumele şi tăiaţi-le beţigaşe. Tocaţi busuiocul. încingeţi uleiul într-o tigaie şi căliţi acolo legumele 2-3 minute.

Puneţi-le într-un castron şi amestecaţi-le cu brânza şi busuiocul tocat.

Bateţi ouăle şi condimentaţi-le cu puţină sare şi piper. Ungeţi cu grăsime o formă joasă, termorezistentă şi întindeţi acolo amestecul de legume.

Turnaţi ouăle bătute şi daţi totul la cuptor cca. 25 de minute. La final, tăiaţi sufleul ca pe tort.

Omleta direct din cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.