Omleta direct din cuptor
PrinteazaO reteta de omleta din: dovlecei, ardei gras, busuioc, ulei de masline, branza, oua, sare, piper si unt.
- 200 g dovlecei
- cate 1 ardei gras verde si rosu
- 1 legatura busuioc
- 2 linguri ulei de masline
- 150 g branza pentru pizza
- 8 oua
- sare si piper
- putin unt
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Pregătiţi legumele şi tăiaţi-le beţigaşe. Tocaţi busuiocul. încingeţi uleiul într-o tigaie şi căliţi acolo legumele 2-3 minute.
Puneţi-le într-un castron şi amestecaţi-le cu brânza şi busuiocul tocat.
Bateţi ouăle şi condimentaţi-le cu puţină sare şi piper. Ungeţi cu grăsime o formă joasă, termorezistentă şi întindeţi acolo amestecul de legume.
Turnaţi ouăle bătute şi daţi totul la cuptor cca. 25 de minute. La final, tăiaţi sufleul ca pe tort.
Omleta direct din cuptor
Pofta buna!