Omleta cu dovlecei si branza
PrinteazaOmleta cu dovlecei si branza din: dovlecei, ulei, oua, telemea de oaie, marar, sare si piper.
- 2 dovlecei mici
- 2 lingurite ulei
- 8 oua
- 150 g telemea de oi mai dulce
- 1 legatura marar verde
- sare si piper
Mod de preparare:
Dai dovleceii prin răzătoarea mare şi îi storci în palmă, să se scurgă sucul.
Prăjeşti dovleacul, nu mai mult de 5 minute în ulei încins, apoi îl laşi într-o sită la scurs.
Baţi ouăle împreună cu brânza rasă, mărarul tocat şi apoi adaugi dovleceii.
Adaugi sare şi piper dupâ gust. Torni compoziţia în forme mici de tarte cu diiametrul de 10 cm şi le dai la cuptor pentru 15 minute.
Serveşti tartele călduţe sau reci.
Pofta buna!