Omleta cu dovlecei si branza

Printeaza

Omleta cu dovlecei si branza din: dovlecei, ulei, oua, telemea de oaie, marar, sare si piper.

Ingrediente:Omleta cu dovlecei si branza

  • 2 dovlecei mici
  • 2 lingurite ulei
  • 8 oua
  • 150 g telemea de oi mai dulce
  • 1 legatura marar verde
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Dai dovleceii prin răzătoarea mare şi îi storci în palmă, să se scurgă sucul.

Prăjeşti dovleacul, nu mai mult de 5 minute în ulei încins, apoi îl laşi într-o sită la scurs.

Baţi ouăle împreună cu brânza rasă, mărarul to­cat şi apoi adaugi dovleceii.

Adaugi sare şi piper dupâ gust. Torni compoziţia în forme mici de tarte cu diiametrul de 10 cm şi le dai la cuptor pentru 15 minute.

Serveşti tartele călduţe sau reci.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.