Omleta cu dovlecei si cabanos

Printeaza

Omleta cu dovlecei si cabanos din: oua, dovlecel, cabanos, ceapa, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 1 dovlecel
  • 1 cabanos
  • 1 ceapă mică
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi dovlecelul, îl tai cubuleţe pe care le presari cu sare şi le laşi un pic ca să se înmoaie. Tai şi cabanosul cubuleţe.

Intr-un vas baţi bine ouăle, adaugi cubuleţele de dovlecel bine pre­sate, ca să nu mai aibă zeamă, cabanosul tăiat cubuleţe, ceapa tocată, sare şi piper după gust.

Incingi uleiul şi prăjeşti omleta bine pe ambele părţi.

Este foarte gustoasă!

 

Poftă bună!

 

 

poate te intereseaza si:

Aperitive calde cu branza

Omleta cu rosii si masline

Omleta cu rosii si masline din: oua, rosii, masline, cartofi, cascaval, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 6 ouă 3 roşii uscate 3 cartofi fierţi în coajă, curăţaţi 50 g măsline 250 g caşcaval ras 1 ceapă sare si piper 2 linguri ulei   Mod de preparare: Baţi ouăle cu un praf de sare şi puţin piper. […]

Omleta cu rosii uscate

Omleta cu rosii uscate

Omleta cu rosii uscate din: oua, rosii, masline, cartofi, cascaval, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 6 ouă 3 roşii uscate 3 cartofi fierţi în coajă, curăţaţi 50 g măsline fără sâmburi 250 g caşcaval ras 1 ceapă sare piper 2 linguri ulei unt, pentru uns   Mod de preparare: Tai cartofii cubuleţe. Baţi ouăle cu […]

Omleta cu ciuperci si spanac

Omleta cu ciuperci si spanac

Omleta cu ciuperci si spanac din: spanac, ciuperci, ceapa, oua, lapte, mozzarella, unt. Ingrediente: 2 mâini bune de spanac proaspăt sau congelat 4 ciuperci mari, feliate 2 fire de ceapă verde, tăiate (sau 1 ceapă uscată) 3 ouă întregi (sau 6 albuşuri) 1 lingură lapte (sau apă) 3 linguri mozzarella rasă 1 linguriţă unt (sau […]

 

Reteta zilei: Omleta cu carnati si rosii

Omleta cu carnati si rosii din: oua, carnati, lapte, rosie, ceapa, faina, ulei de masline, piper. Ingrediente: 5 ouă 2 cârnați 1/2 cană de lapte 1 roșie 1/2 ceapa 1 lingura faina 3 linguri de ulei de măsline sare piper Mod de preparare: Tocam ceapa. Feliați cârnații. Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.